Informatie Bouwgarant

Bouwgarant

Bouwgarant is een keurmerk en heeft de keurmerkentoets ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is gewaardeerd op 9.1. Wilt u meer weten over keurmerken? Klik dan hier voor een pagina op de website van consuwijzer waar een uitgebreide uitleg staat en veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Zekerheid en garantie

Bent u bang dat het veel meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal veel langer gaat duren of dat de aannemer zijn werk niet netjes oplevert? Met een BouwGarant-aannemer kunt u in ieder geval rekenen op:

Kwaliteitscontroles

BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

Uitgebreide klachtenregeling

Wij kennen een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.

Aantoonbare ervaring

BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Duidelijke afspraken

De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis hebben wij de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Juiste diploma’s en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.