Over ons bedrijf

0 Comments

Waar wij trots op zijn en graag over vertellen…

Aannemersbedrijf Harskamp en Bouwman is sinds 1982 actief in en rond Alphen a/d Rijn.
Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op het terrein van:
nieuwbouw;
verbouw;
onderhoud;
restauratie.

Met de beste materialen, goed opgeleide vaklieden en een perfecte organisatie is uw opdracht in goede handen.
Onze kwaliteit is gebaseerd op goede afspraken, gemotiveerde vakmensen en duurzame materialen.


In 1982 is als gevolg van de toen heersende economische recessie het gerenommeerde Bouwbedrijf Slingerland helaas failliet gegaan.
Teun Bouwman en Nico van Harskamp die beide vanaf de schoolbanken daar zon twaalf jaar werkzaam zijn geweest hebben toen het plan opgevat om samen een aannemingsbedrijf op te zetten.
Gestimuleerd door hun werkgever Slingerland Hebben ze beide het aannemingsdiploma al op zak.

Vanaf september 1982 houden wij ons, als klein aannemingsbedrijf, bezig met verbouw, onderhoud, nieuwbouw en restauratie.
We werken met 4 vaste krachten voor het timmerwerk en hebben een schare betrouwbare vakkundige installateurs en onderaannemers om ons heen voor het verrichten van andere bouwkundige werkzaamheden.

Men zegt wel eens “zo vader, zo zoon”. En in dit geval klopt dit zeker. Sinds 1 Januari 2012 is de zoon van Teun bij het bedrijf als mede eigenaar betrokken. Met de doelstelling het bedrijf de volgende jaren op de juiste manier te kunnen gaan leiden.
Vanaf 1 Januari is Joris Bouwman de enige eigenaar van het bedrijf. Teun is achter de schermen nog steeds actief met het ondersteunen van projecten. Nico heeft besloten het rustiger aan te gaan doen en meer van zijn vrije tijd te gaan genieten.

Met de volledige kennis en het bezit van de juiste papieren is Harskamp en Bouwman een erkend (leer-)bedrijf, die ook de komende jaren mooie projecten neer zal gaan zetten.

Categories: